Kapcsolódási segédlet Androidos telefonokhoz

Lehetséges probléma megoldások

Első:
Az Android 6.0 óta operációs rendszer szinten követelmény, hogy a Helymeghatározás engedélyezve legyen a Bluetooth Low Energy működéséhez. A Snuza Connect alkalmazás a Bluetooth Low Energy-n keresztül csatlakozik a Pico-hoz. Kérjük, tegye a következőket annak biztosításához, hogy Android- telefonja megfelelően konfigurálva legyen a Bluetooth Low Energy működéséhez:

 1. Nyissa meg az Android-beállításokat, és érintse meg a "Kapcsolatok" elemet. Görgessen le a "Hely" pontig, és érintse meg azt.
 2. A bekapcsolásával ellenőrizze, hogy engedélyezve / aktiválva van-e.
 3. Menjen vissza a Kapcsolatok elemhez, és keresse meg a "Bluetooth" elemet. Érintse meg és ellenőrizze, hogy be van-e kapcsolva.
 4. Indítsa újra a Snuza Connect alkalmazást. Most már képesnek kell lennie arra, hogy csatlakozzon a Snuza Pico készülékéhez.

Második:

 1. Tiltsa le a telefon Bluetooth beállításait
 2. Törölje a Bluetooth gyorsítótárát (Telefonbeállítások menü> Alkalmazások> Alkalmazások> Győződjön meg róla, hogy a legördülő menüben „Minden alkalmazás” látszik> 3 pont a jobb felső sarokban> Rendszerfolyamatok megjelenítése> Bluetooth> Tárolás> Gyorsítótár törlése)
 3. Állítsa vissza a Pico készüléket gyári beállításokra úgy, hogy 10 másodpercig benyomva tartja a bekapcsológombot
 4. Engedélyezze telefonja Bluetooth beállítását, és csatlakozzon a Pico-hoz az alkalmazáson keresztül

Harmadik:

 1. Kapcsolja be a Pico készülékét
 2. Kapcsolja be a tartózkodási helyét / helymeghatározás engedélyezését és a Bluetooth beállítását a mobiltelefonján.
 3.  Nyissa meg a Snuza Connect alkalmazást a mobiltelefonján.
 4.  Jelentkezzen be e-mail címével és jelszavával (kérjük, először regisztráljon, ha még nem, tegye meg)
 5. Ha a Snuza Connect alkalmazás nem csatlakozik automatikusan a Pico-hoz, nyomja meg az alkalmazás Connect / Power gombját (főképernyő)
  Megjegyzés - ha a telefon Bluetooth-beállításainak menüjét használja a PIN-kódhoz, akkor ezt be kell zárnia, és közvetlenül csatlakoznia kell az alkalmazással az eszköz párosításához.
  Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos okostelefonoknak köztudottan rossz a Bluetooth stabilizása, ami kapcsolódási problémákat okoz. Az összeférhetőség ellenőrzéséhez lásd a linket: hhps://www.snuza.com/product/pico/
  Az alternatíva az lenne, ha egy másik, a weboldalunkon nem szereplő okostelefont használna, hogy lássa a különbséget, amikor csatlakozik az alkalmazáshoz.